در صورت تمایل می توانید داخل کوکو سیب زمینی ، یک لیوان اشپل ماهی (تخم ماهی) یا یک لیوان تن ماهی هم بریزید. در این حالت باید ابتدا نیمی از مخلوط سیب زمینی را در تابه ریخته و سپس تخم ماهی پخته شده یا تن ماهی حرارت دیده را اضافه نموده و مجددا نصف دیگر مخلوط سیب زمینی را اضافه فرمائید (روش پخت تقریبا با کوکو سیب زمینی مغزدار مشابه است)
کتلت سیب زمینی:
همانند کوکو سیب زمینی درست می شود با این تفاوت که باید از مواد پس از مخلوط نمودن به اندازه یک نارنگی جدا نموده و در کف دست پهن کنید و شکل دهید و آنگاه آنها را درون تابه ای با ۴ قاشق سوپ خوری روغن از هر دو طرف سرخ نمائید.
در صورت عدم امکان استفاده از فر ، می توانید ۳ قاشق سوپ خوری روغن را در تابه ای با ابعاد مناسب ریخته و بر روی حرارت مستقیم گرم کنید و سپس مواد کوکو را در تابه ریخته و اجازه دهید این مواد بسته و سرخ شوند؛ سپس با ۲ قاشق سوپ خوری دیگر روغن مواد را برگردانید و اجازه دهید طرف دیگر کوکو نیز سرخ گردد.
کاربران گرامی در بالا به میزان درشت مغذی هایی که شما با مصرف این غذا بعنوان غذای اصلی یا پیش غذا طبق دستور پخت بدست می آورید اشاره شده است با مقایسه این اعداد با داده های حاصل از درشت مغذی های روزانه در صفحه
ماشین حساب BMI متدمن می توانید متوجه شوید با خوردن این غذا چه میزان از نیاز روزانه خود به درشت مغذی ها را می توانید تامین کنید.
کاربر گرامی لطفا جهت دریافت کامل دسته دستور پخت های مربوط به " انواع کوکو سیب زمینی (Potato coco) با شماره های ۲۶۹۱ تا ۲۷۰۰ " از سلسله مقالات مربوط به " آموزش دستور پخت غذاهای اصیل ایرانی " و بهره مندی کامل از نکات ویژه موجود در آنها از جمله :
دستور تهیه حرفه ای کامل غذاها
دلایل علمی توصیه یا عدم توصیه به مصرف این غذاهای اصیل ایرانی
نکات ویژه و خاص برای تهیه غذا
ارائه اطلاعات مربوط به ارزش غذایی هر یک از انواع کوکو سیب زمینی
با ثبت نام در سایت و انتخاب یکی از پکیج های زیر ، ضمن دریافت رژیم و مشاوره به اطلاعات کامل موجود در این مقالات نیز دست یابید :
پکیج لاکچری ۴کانال اینستاگرام مجموعه متدمن (https://www.instagram.com/metodeman)
تماس با تیم پشتیبانی مجموعه متدمن ( ۰۹۳۶۴۰۸۹۸۹۸ - ۰۲۱۵۵۳۶۴۶۸۵ )