دستور پخت تغذیه ای غذاهای بین المللی - انواع اردور (Types of apetizers)
مقالات شماره ۳۱۰۱ تا ۳۱۱۸
کاربر گرامی در مقالات ۳۱۰۱ تا ۳۱۱۸ به بیان دستور پخت حرفه ای انواع اردور (Types of apetizers) به همراه نکات ویژه پخت و اطلاعات مربوط به ارزش غذایی آنها طبق نظر برترین سرآشپزها خواهیم پرداخت؛ همچنین با بررسی این مطالب که مصرف هر کدام از انواع اردورها برای چه کسانی مفید بوده و به آنها توصیه می شود و برای چه افرادی مضر است و باید از مصرف این نوع از اردورها اجتناب کنند تلاش می کنیم جایگاه دقیق هر یک از این غذاهای بین المللی را در سفره شما کاربران گرامی بصورت علمی و شفاف روشن نمائیم.
سرفصل های مورد اشاره تیم متدمن در این دسته مقالات عبارت است از:
دستور تهیه حرفه ای انواع اردورهای زیر: اردور سیب زمینی آب پز اشترودل گوشت و بادمجان چیکن فینگر کنجدی اشترودل گل رول های سوسیس فیش فینگر کنجدی کورن مافین با سوسیس کراکت گوشت مرغ تست کنجدی اردور تخم مرغ آب پز با بیسکویت شور کاناپه پنیر و تخم مرغ کاناپه پنیر و گردو کاناپه گوشت با سیر کاناپه مرغ و بادام نانک های سوسیس کوکتل سوسیس رولت ژامبون با نان باگت کاپ های مرغ و سبزیجات
دلایل علمی توصیه به افراد جهت مصرف این غذاهای بین المللی
دلایل عدم توصیه یا احتیاط در مصرف این غذاهای بین المللی به برخی افراد با شرایط خاص
ارائه نکات ویژه برای تهیه هر یک از این غذاهای بین المللی
ارائه اطلاعات مربوط به ارزش غذایی هر یک از انواع اردورها شامل: میزان کالری موجود در هر وعده غذایی میزان درشت مغذی های موجود در هر وعده غذایی تحیل تاثیر مصرف هر نوع اردور در تامین درشت مغذی های روزانه بدن شما تحلیل منابع ریز مغذی های موجود در هر نوع اردور
دستور تهیه و نکات ویژه پخت انواع اردور (Types of appetizers)
دستور تهیه و نکات ویژه پخت انواع اردور (Types of appetizers)
مقاله شماره ۳۱۰۱ (اردور سیب زمینی) دستور تهیه اردور سیب زمینی آب پز به همراه اطلاعات تغذیه ای آن (تعداد ۲۵ عدد) :
مصرف این غذا به چه کسانی توصیه می شود؟ افراد سالمی که مشکلی ندارند می توانند بصورت دوره ای و نه روتین از مصرف این غذا لذت ببرند.
توصیه تغذیه ای: در صورت مصرف این غذا، استفاده از آنتی اکسیدان هایی طبیعی مانند ویتامین E ( مانند روغن های کانولا ، کنجد ، زیتون و... )، ویتامین C ( مثلا مصرف فلفل دلمه ای، گوجه و لیمو در کنار این غذا ) و سبزیجات بسیار توصیه می شود.
افرادی که باید در مصرف این غذا احتیاط کنند چه کسانی هستند؟ مصرف این غذا به علت اینکه سرشار از اسیدهای چرب اشباع و ترانس می باشد و ریسک ابتلا به بیماری های مزمن و التهابی مانند دیابت ، بیماری های قلبی و عروقی ، بیماری هایی تحلیل بافت مغزی ، بیماری های اتو ایمیون و ... را افزایش می دهد و بصورت روتین حتی به افراد سالم توصیه نمی شود و تا حد امکان از مصرف این غذا اجتناب شود.
توجه: اسیدهای چرب اشباع در سنین پایین باعث کاهش یادگیری می شود و در سنین بالاتر باعث کاهش حافظه می شود.
مواد تشکیل دهنده :
کاربر گرامی اطلاعات مربوط به ارزش غذایی اردور سیب زمینی آب پز، بصورت خلاصه شده و مفید در جدول مربوط به مواد تشکیل دهنده آن قرار دارد، اما توجه شما را به نکات ارزشمند زیر در ارتباط با این غذا جلب می کنیم:
وجود سطرهای خالی در جدول فوق به این معنا نیست که ماده غذایی موجود در این سطرها (مانند شوید) عاری از میکرونوترینت ها ( Micronutrient / ویتامین و املاح معدنی ) هست، بلکه قطعا در هر کدام از این مواد غذایی ویتامین و املاح معدنی و مواد مغذی وجود دارد، اما مقدار آنها در حدی نیست که بتوان آنها را جز رفرنس آن ماده مغذی در نظر گرفت. با تقسیم اعداد بر تعداد افرادی که از این غذا مصرف می کنند سهم شما مشخص می شود.
دستور تهیه اردور سیب زمینی :
ابتدا باید سیب زمینی آب پز داغ را از وسط نصف کرد و سپس داخل آنها را با قاشق به آرامی خالی نمود، آنگاه مغز سیب زمین ها را با کره مخلوط نمود و سپس با مخلوطی از سایر مواد لازم که قبلا درون ظرفی انها را به خوبی هم زده اید، داخل سیب زمینی ها را پر نمائید.
نکات ویژه برای پخت این غذا :
مخلوط لازم جهت تهیه اردور سیب زمینی آب پز "با تخم مرغ": درون ظرفی تخم مرغ های رنده شده، سس مایونز ، سس خردل و کنسرو ذرت را خوب هم بزنید و مخلوط نمائید.
مخلوط لازم جهت تهیه اردور سیب زمینی آب پز با "ژامبون": درون ظرفی مغز سیب زمینی آب پز له شده، سس مایونز ، ژامبون و خیار شور را خوب هم بزنید و مخلوط نمائید.
مخلوط لازم جهت تهیه اردور سیب زمینی آب پز با "پنیر": درون ظرفی پنیر، شوید و خیار شور را خوب هم بزنید و مخلوط نمائید.
در تهیه این اردور می توانید از پنیر پیتزا رنده شده بر روی سیب زمین ها نیز استفاده کنید: در این حالت باید آنها را به مدت تقریبی ۱۰ دقیقه در طبقه وسطی فری که قبلا با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده است؛ قرار دهید تا پنیر پیتزا آب شود.
سس مورد استفاده در این اردور بستگی به علاقه و ذائقه شما دارد؛ استفاده از انواع سس بخصوص سس سیر در هنگام میل نمودن این اردور رایج است.
کاربر گرامی لطفا جهت دریافت کامل دسته مقالات مربوط به "دستور تهیه انواع اردورها (Types of apetizers) با شماره های ۳۱۰۱ تا ۳۱۱۸ " از سلسله مقالات مربوط به " آموزش دستور پخت غذاهای بین المللی" و بهره مندی کامل از نکات ویژه موجود در آنها از جمله :
دستور تهیه حرفه ای کامل غذاها دلایل علمی توصیه یا عدم توصیه به مصرف این غذاهای بین المللی نکات ویژه و خاص برای تهیه غذا ارائه اطلاعات مربوط به ارزش غذایی هر یک از انواع اردور
با ثبت نام در سایت و انتخاب یکی از پکیج های زیر ، ضمن دریافت رژیم و مشاوره به اطلاعات کامل موجود در این مقالات نیز دست یابید :