دستور پخت غذاهای تغذیه ای غذاهای ایرانی - انواع چلو، دمی و کته متداول ایرانی (Types of boiled rice , caudate)

نکات تغذیه ای و طرز تهیه انواع چلو، دمی و کته متداول ایرانی (Types of boiled rice , caudate)

نکات تغذیه ای و طرز تهیه انواع چلو، دمی و کته متداول ایرانی (Types of boiled rice , caudate)

دستور پخت های شماره ۲۴۳۰ تا ۲۴۵۰

کاربر گرامی در دستور پخت های شماره ۲۴۳۰ تا ۲۴۵۰ به بیان دستور پخت حرفه ای انواع چلو، دمی و کته متداول ایرانی (Types of boiled rice , caudate) به همراه نکات ویژه پخت و اطلاعات مربوط به ارزش غذایی آنها طبق نظر برترین سرآشپزها خواهیم پرداخت؛ همچنین با بررسی این مطالب که مصرف هر کدام از انواع چلو، دمی و کته برای چه کسانی مفید بوده و به آنها توصیه می شود و برای چه افرادی مضر است و باید از مصرف این نوع از  چلو، دمی و کته  اجتناب کنند تلاش می کنیم جایگاه دقیق هر یک از این غذاهای اصیل  ایرانی را در سفره شما کاربران گرامی بصورت علمی و شفاف روشن نمائیم. 

سرفصل های مورد اشاره تیم متدمن در این دسته مقالات عبارتند از:

دستور تهیه حرفه ای انواع چلو، دمی و کته های زیر:

        چلو مرغ مجلسی
        چلو ساده
        دمی سبزیجات
        دمی میگو با سبزیجات
        دمی باقالا
        دمی عدسی
        چکدرمه
        دمی سیر
        قیمه نثار

دلایل علمی توصیه به افراد جهت مصرف این غذاهای اصیل ایرانی 

دلایل عدم توصیه یا احتیاط در مصرف این غذاهای اصیل ایرانی به برخی افراد با شرایط خاص

ارائه نکات ویژه برای تهیه هر یک از این غذاهای اصیل ایرانی

ارائه اطلاعات مربوط به ارزش غذایی هر یک از انواع چلو، دمی و کته شامل:
میزان کالری موجود در هر وعده غذایی
میزان درشت مغذی های موجود در هر وعده غذایی
تحیلی تاثیر مصرف هر نوع چلو، دمی و کته در تامین درشت مغذی های روزانه بدن شما
تحلیل منابع ریز مغذی های موجود در هر نوع چلو، دمی و کته

دستور پخت تخصصی شماره ۲۴۳۰ (چلو مرغ مجلسی - party food chicken rice)

آنچه در دستور پخت تخصصی شماره  ۲۴۳۰ به آن می پردازیم دستور پخت تخصصی چلو مرغ مجلسی (party food chicken rice)  به همراه اطلاعات تغذیه ای آن برای ۴ تا ۶ نفر بعنوان غذای اصلی است.
 

مصرف این غذا به چه کسانی توصیه می شود؟

     ۱. دسته اول
     ۲. دسته دوم 
     ۳. دسته سوم

افرادی که باید در مصرف این غذا احتیاط کنند چه کسانی هستند؟

     ۱. دسته اول
     ۲. دسته دوم 
     ۳. دسته سوم

مواد تشکیل دهنده :

کاربر گرامی اطلاعات مربوط به ارزش غذایی  ....  ، بصورت خلاصه شده و مفید در جدول مربوط به مواد تشکیل دهنده آن قرار دارد، اما توجه شما را به موضوع ارزشمند زیر در ارتباط با این غذا جلب می کنیم:

۱. وجود سطرهای خالی در جدول فوق به این معنا نیست که ماده غذایی موجود در این سطرها (مانند زعفران دم کرده) عاری از میکرونوترینت ها ( Micronutrient / ویتامین و املاح معدنی ) هست، بلکه قطعا در هر کدام از این مواد غذایی ویتامین و املاح معدنی و مواد مغذی وجود دارد، اما مقدار آنها در حدی نیست که بتوان آنها را جز رفرنس آن ماده مغذی در نظر گرفت.

۲. ویتامین و مواد معدنی نام برده در غلات کامل و دانه غلات وجود دارند یعنی اگر برنج قهوه ای و یا آرد کامل گندم استفاده شود نیز از نظر این ویتامین و مواد معدنی غنی می باشد و می توان به عنوان منبع غذایی این املاح و ویتامین ها در نظر گرفت.

۳. روغن های مایع گیاهی منبع ویتامین E می باشد . ( مانند آفتابگردان ، سویا ، ذرت ، کانولا و... )

دستور پخت  ....  : 

 ابتدا ........

نکات ویژه برای پخت این غذا :

       ...........
       .........

کاربر گرامی لطفا جهت دریافت کامل دسته مقالات مربوط به " انواع   ...  ( ... )   با شماره های  ...  تا  ....  " از سلسله مقالات مربوط به " آموزش دستور پخت غذاهای          ( اصیل ایرانی / بین المللی )           " و بهره مندی کامل از نکات ویژه موجود در آنها از جمله :

دستور تهیه حرفه ای کامل غذاها
دلایل علمی توصیه یا عدم توصیه به مصرف این غذاهای ( اصیل ایرانی / بین المللی )
نکات ویژه و خاص برای تهیه غذا
ارائه اطلاعات مربوط به ارزش غذایی هر یک از انواع ...     

با ثبت نام در سایت و انتخاب یکی از پکیج های زیر ، ضمن دریافت رژیم و مشاوره به اطلاعات کامل موجود در این مقالات نیز دست یابید :
پکیج لاکچری ۴
کانال اینستاگرام مجموعه متدمن (https://www.instagram.com/metodeman)
تماس با تیم پشتیبانی مجموعه متدمن ( ۰۹۳۶۴۰۸۹۸۹۸ - ۰۲۱۵۵۳۶۴۶۸۵ )

نظرات و دیدگاه های شما