دسته بندی مقالات تغذیه ای و رژیم درمانی

دسته بندی مقالات تغذیه ای و رژیم درمانی

از این بخش می توان به کلیه مقالات مرتبط با "روانشناسی در تغذیه" دست یافت 

مقالات تغذیه ای مرتبط با رژیم درمانی و تاثیر آن بر مصرف دارو و مکمل

از این بخش می توان به کلیه مقالات مرتبط با "تاثیر تغذیه بر مصرف دارو و مکمل" دست یافت 

مقالات و توصیه های مرتبط با آشپزی در تغذیه ، رژیم درمانی ، بررسی دستور تهیه دسرها و ...

از این بخش می توان به کلیه مقالات مرتبط با "آشپزی و تغذیه" دست یافت

آنالیزهای غذایی و لیست جانشینی (آموزش جانشینی مواد غذایی)

از این بخش می توان به کلیه مقالات مرتبط با "آنالیزهای غذایی و لیست جانشینی در تغذیه" دست یافت 

موضوعات خاص و جدید تغذیه ای و رژیم درمانی

از این بخش می توان به کلیه مقالات مرتبط با "موضوعات خاص و جدید تغذیه ای" دست یافت 

تاثیر تغذیه و رژیم درمانی در کنترل و درمان بیماری ها

از این بخش می توانید به کلیه مقالات مرتبط با "کنترل و درمان بیماری ها از طریق رژیم درمانی" دست یافت

انواع خوراک های متداول ایرانی ( common Iranian foods ) - مقالات شماره 2781 تا 2785

انواع خوراک های متداول ایرانی ( common Iranian foods ) - مقالات شماره ۲۷۸۱ تا ۲۷۸۵

کاربر گرامی مطالب مطرح شده در این مقالات شامل موارد زیر می باشد:

۱) ارائه دستور تهیه و نکات ویژه پخت حرفه ای برای انواع خوراک هایی که اصالتا ایرانی نیستند اما به مرور زمان جزئی جدانشدنی از سفره ایرانیان شده اند مانند: انواع ماکارونی (اسپاگتی) & انواع املت با سوسیس و ژامبون

۲) توصیه به مصرف این غذاها برای برخی گروه های هدف و توصیه به عدم مصرف یا احتیاط در مصرف این غذاها به برخی دیگر از گروه های هدف

۳) ارائه اطلاعات مربوط به ارزش غذایی انواع خوراک های فوق شامل: میزان کالری و درشت مغذی ها & آموزش محاسبه میزان نیاز روزانه کاربر به انواع درشت مغذی ها & رفرنس ها و منابع غذایی موجود در انواع خوراک های ایرانی شده
#آشپزی_و_تغذیه #دستور_پخت #اسپاگتی #رژیم

انواع ته چین های متداول ایرانی -  ( (Types of pilaf- Tahchin) ) - مقالات شماره 2371 تا 2381

انواع ته چین های متداول ایرانی - ( (Types of pilaf- Tahchin) ) - مقالات شماره ۲۳۷۱ تا ۲۳۸۱

کاربر گرامی مطالب مطرح شده در این مقالات شامل آشنایی و بررسی غذاهای زیر می باشد:

۱) ارائه دستور تهیه و نکات ویژه پخت حرفه ای برای انواع ته چین : ته دیگ & ته چین قالبی & ته چین پلو & ته چین پلو شیرازی & ته چین اسفناج با ماهی

۲) توصیه به مصرف این غذاها برای برخی گروه های هدف و توصیه به عدم مصرف یا احتیاط در مصرف این غذاها به برخی دیگر از گروه های هدف

۳) ارائه اطلاعات مربوط به ارزش غذایی انواع پلوها شامل: میزان کالری و درشت مغذی ها & آموزش محاسبه میزان نیاز روزانه کاربر به انواع درشت مغذی ها & رفرنس ها و منابع غذایی موجود در انواع ته چین ها
#آشپزی_و_تغذیه #دستور_پخت #ته_چین #رژیم pilaf# #Tahchin

انواع آش های متداول ایرانی ( (Persian Vegan Thick Soup) ) - مقالات شماره 2221 تا 2240

انواع آش های متداول ایرانی ( (Persian Vegan Thick Soup) ) - مقالات شماره ۲۲۲۱ تا ۲۲۴۰

کاربر گرامی مطالب مطرح شده در این مقالات شامل آشنایی و بررسی غذاهای زیر می باشد:

۱) ارائه دستور تهیه و نکات ویژه پخت حرفه ای برای انواع آش : آش شله قلمکار & آش آلو & آش ترخینه & آش انار & آش ساک & آش کلم قمری & آش شلغم & آش بادمجان و لوبیاسبز & آش تمرهندی بازرشک & آش زرشک & آش جو & آش دوغ & آش میوه & آش اماج & آش کلم برگ و هویج & آش بادمجان & آش رشته & آش گوجه فرنگی با آب غوره & آش ماشت & آش آب غوره

۲) توصیه به مصرف این غذاها برای برخی گروه های هدف و توصیه به عدم مصرف یا احتیاط در مصرف این غذاها به برخی دیگر از گروه های هدف

۳) ارائه اطلاعات مربوط به ارزش غذایی انواع آش ها شامل: میزان کالری و درشت مغذی ها & آموزش محاسبه میزان نیاز روزانه کاربر به انواع درشت مغذی ها & رفرنس ها و منابع غذایی موجود در انواع آش ها
#آشپزی_و_تغذیه #دستور_پخت #آش #رژیم Ash#

انواع آبگوشت (Types of broth) - مقالات شماره 2201 تا 2206

انواع آبگوشت (Types of broth) - مقالات شماره ۲۲۰۱ تا ۲۲۰۶

کاربر گرامی مطالب مطرح شده در این مقالات شامل بررسی موارد زیر با علم تغذیه می باشد:

۱) ارائه دستور تهیه و نکات ویژه پخت حرفه ای برای انواع آبگوشت : آبگوشت ساده & آبگوشت بادمجان & آبگوشت بزباش & آبگوشت به & آبگوشت لپه با مرغ & آبگوشت گوجه سبز

۲) توصیه به مصرف این غذاها برای برخی گروه های هدف و توصیه به عدم مصرف یا احتیاط در مصرف این غذاها به برخی دیگر از گروه های هدف

۳) ارائه اطلاعات مربوط به ارزش غذایی انواع ابگوشت ها شامل: میزان کالری و درشت مغذی ها & آموزش محاسبه میزان نیاز روزانه کاربر به انواع درشت مغذی ها & رفرنس ها و منابع غذایی موجود در انواع آبگوشت ها

#آشپزی_و_تغذیه #دستور_پخت #آبگوشت #رژیم

انواع دلمه های متداول ایرانی -  دلمه فلفل دلمه ای ( bell pepper ) - مقالات شماره 2751 تا 2780

انواع دلمه های متداول ایرانی - دلمه فلفل دلمه ای ( bell pepper ) - مقالات شماره ۲۷۵۱ تا ۲۷۸۰

کاربر گرامی مطالب مطرح شده در این مقاله شامل آشنایی و بررسی غذاهای زیر می باشد:

۱) ارائه دستور تهیه و نکات ویژه پخت حرفه ای برای انواع دلمه ها زیر است : دلمه برگ مو & دلمه کلم برگ & دلمه به & دلمه فلفل & دلمه کدو & دلمه سیب زمینی & دلمه مخلوط کدو و بادمجان

۲) توصیه به مصرف این غذاها برای برخی گروه های هدف و توصیه به عدم مصرف یا احتیاط در مصرف این غذاها به برخی دیگر از گروه های هدف

۳) ارائه اطلاعات مربوط به ارزش غذایی انواع دلمه شامل: میزان کالری و درشت مغذی ها & آموزش محاسبه میزان نیاز روزانه کاربر به انواع درشت مغذی ها & رفرنس ها و منابع غذایی موجود در انواع دلمه ها
#آشپزی_و_تغذیه #دستور_پخت #دلمه_فلفل #رژیم #bell_pepper

انواع شامی های متداول ایرانی -  شامی کباب (Shami kabab) - مقالات شماره 2740 تا 2750

انواع شامی های متداول ایرانی - شامی کباب (Shami kabab) - مقالات شماره ۲۷۴۰ تا ۲۷۵۰

کاربر گرامی مطالب مطرح شده در این مقاله شامل آشنایی و بررسی غذاهای زیر می باشد:

۱) ارائه دستور تهیه و نکات ویژه پخت حرفه ای برای انواع شامی های زیر است : شامی کباب ساده & شامی ترش & شامی نخودچی & شلمی پوک (شامی لپه)

۲) توصیه به مصرف این غذاها برای برخی گروه های هدف و توصیه به عدم مصرف یا احتیاط در مصرف این غذاها به برخی دیگر از گروه های هدف

۳) ارائه اطلاعات مربوط به ارزش غذایی انواع شامی شامل: میزان کالری و درشت مغذی ها & آموزش محاسبه میزان نیاز روزانه کاربر به انواع درشت مغذی ها & رفرنس ها و منابع غذایی موجود در انواع شامی
#آشپزی_و_تغذیه #دستور_پخت #شامی #رژیم #Potato_coco

انواع کوکوهای متداول ایرانی -  کوکو سیب زمینی (Potato coco) - مقالات شماره 2691 تا 2700

انواع کوکوهای متداول ایرانی - کوکو سیب زمینی (Potato coco) - مقالات شماره ۲۶۹۱ تا ۲۷۰۰

کاربر گرامی مطالب مطرح شده در این مقاله شامل آشنایی و بررسی غذاهای زیر می باشد:

۱) ارائه دستور تهیه و نکات ویژه پخت حرفه ای برای انواع کوکو های سیب زمینی زیر است : کوکو سیب زمینی ساده & کوکو سیب زمینی مغزدار & کوکو سیب زمینی با پنیر پیتزا

۲) توصیه به مصرف این غذاها برای برخی گروه های هدف و توصیه به عدم مصرف یا احتیاط در مصرف این غذاها به برخی دیگر از گروه های هدف

۳) ارائه اطلاعات مربوط به ارزش غذایی انواع کوکو شامل: میزان کالری و درشت مغذی ها & آموزش محاسبه میزان نیاز روزانه کاربر به انواع درشت مغذی ها & رفرنس ها و منابع غذایی موجود در انواع کوکوی سیب زمینی
#آشپزی_و_تغذیه #دستور_پخت #کوکو_سیب زمینی #رژیم #Potato_coco

انواع خورش های متداول ایرانی -  خورشت بادمجان ( Eggplant Stew ) - مقالات شماره 2451 تا 2461

انواع خورش های متداول ایرانی - خورشت بادمجان ( Eggplant Stew ) - مقالات شماره ۲۴۵۱ تا ۲۴۶۱

کاربر گرامی مطالب مطرح شده در این مقاله شامل آشنایی و بررسی غذاهای زیر می باشد:

۱) ارائه دستور تهیه و نکات ویژه پخت حرفه ای برای انواع خورش بادمجان است : خورش قیمه بادمجان & خورش غوره بادمجان & خورش بادمجان با مرغ یا جوجه & خورش بادمجان

۲) توصیه به مصرف این غذاها برای برخی گروه های هدف و توصیه به عدم مصرف یا احتیاط در مصرف این غذاها به برخی دیگر از گروه های هدف

۳) ارائه اطلاعات مربوط به ارزش غذایی انواع خورش شامل: میزان کالری و درشت مغذی ها & آموزش محاسبه میزان نیاز روزانه کاربر به انواع درشت مغذی ها & رفرنس ها و منابع غذایی موجود در انواع خورش ها
#آشپزی_و_تغذیه #دستور_پخت #خورش_بادمجان #رژیم Stew# #Eggplant

دستور تهیه انواع چلو، دمی و کته های متداول ایرانی - چلو مرغ مجلسی ( party food chicken rice ) - دستور پخت های شماره 2430 تا 2450

دستور تهیه انواع چلو، دمی و کته های متداول ایرانی - چلو مرغ مجلسی ( party food chicken rice ) - دستور پخت های شماره ۲۴۳۰ تا ۲۴۵۰

کاربر گرامی مطالب مطرح شده در این مقاله شامل آشنایی و بررسی غذاهای زیر می باشد:

۱) ارائه دستور تهیه و نکات ویژه پخت حرفه ای برای انواع چلو، دمی و کته شامل: چلو مرغ مجلسی & چلو ساده & دمی سبزیجات & دمی میگو با سبزیجات & دمی باقالا & دمی عدسی & چکدرمه & دمی سیر & قیمه نثار

۲) توصیه به مصرف این غذاها برای برخی گروه های هدف و توصیه به عدم مصرف یا احتیاط در مصرف این غذاها به برخی دیگر از گروه های هدف

۳) ارائه اطلاعات مربوط به ارزش غذایی انواع پلو شامل: میزان کالری و درشت مغذی ها & آموزش محاسبه میزان نیاز روزانه کاربر به انواع درشت مغذی ها & رفرنس ها و منابع غذایی موجود در انواع چلو، دمی و کته
#آشپزی_و_تغذیه #دستور_پخت #چلو #دمی #کته #رژیم #boiled_rice #caudate #chicken_rice

دستور تهیه انواع پلوهای متداول ایرانی - اسلامبولی پلو ( استامبولی - Islamboli pilaf ) - دستور پخت های شماره 2381 تا 2430

دستور تهیه انواع پلوهای متداول ایرانی - اسلامبولی پلو ( استامبولی - Islamboli pilaf ) - دستور پخت های شماره ۲۳۸۱ تا ۲۴۳۰

کاربر گرامی مطالب مطرح شده در این مقاله شامل آشنایی و بررسی غذاهای زیر می باشد:

۱) ارائه دستور تهیه و نکات ویژه پخت حرفه ای برای انواع پلوها شامل: اسلامبولی (استامبولی) پلو & سبزی پلو & والک پلو & کال پلو & قیمه پلو & لپه پلو & ماش پلو & آلبالو پلو & کشمش پلو & عدس پلو & قارچ پلو & باقالا پلو & شبت پلو & رشته پلو & مرصع پلو & شیرین پلو & ادویه پلو & کلم پلو & لوبیا پلو & زرشک پلو & هویج پلو & آجیل پلو & کلم قمری پلو & پلو مجلسی با رولت مرغ & پلو هفت رنگ & تره فرنگی پلو & پیازچه پلو & سیب زمینی پلو & کاری پلو با میگو & نخود فرنگی پلو

۲) توصیه به مصرف این غذاها برای برخی گروه های هدف و توصیه به عدم مصرف یا احتیاط در مصرف این غذاها به برخی دیگر از گروه های هدف

۳) ارائه اطلاعات مربوط به ارزش غذایی انواع پلو شامل: میزان کالری و درشت مغذی ها & آموزش محاسبه میزان نیاز روزانه کاربر به انواع درشت مغذی ها & رفرنس ها و منابع غذایی موجود در انواع پلوها
#آشپزی_و_تغذیه #دستور_پخت #پلو #رژیم Islamboli# #pilaf