انواع غذاهای مجلسی مخصوص ( Special party food ) - مقالات شماره ۳۲۰۱ تا ۳۲۱۰
کاربر گرامی مطالب مطرح شده در این مقالات شامل موارد بین المللی زیر می باشد:
۱) ارائه دستور تهیه و نکات ویژه پخت حرفه ای برای انواع غذاهای مجلسی مخصوص : بیف استروگانف & ژیگوی با استخوان & مرغ تند مکزیکی & مرغ با سس پستو و لیمو & مرغ یا مرغابی با سس سوپرم & مرغ یا مرغابی با سس کاری و قارچ & بوقلمون با سس پرتقال و آناناس & ماهی سرخو با شیر نارگیل & ماهی با فلفل و سس تمرهندی & ماهی آب پز با سبزیجات معطر
۲) توصیه به مصرف این غذاها برای برخی گروه های هدف و توصیه به عدم مصرف یا احتیاط در مصرف این غذاها به برخی دیگر از گروه های هدف
۳) ارائه اطلاعات مربوط به ارزش غذایی انواع غذاهای مجلسی مخصوص شامل: میزان کالری و درشت مغذی ها & آموزش محاسبه میزان نیاز روزانه کاربر به انواع درشت مغذی ها & رفرنس ها و منابع غذایی موجود در انواع اردورها
#آشپزی_و_تغذیه #دستور_پخت #بیف_استروگانف #رژیم
انواع اردور (Types of apetizers) - مقالات شماره ۳۱۰۱ تا ۳۱۱۸
کاربر گرامی مطالب مطرح شده در این مقالات شامل موارد بین المللی زیر می باشد:
۱) ارائه دستور تهیه و نکات ویژه پخت حرفه ای برای انواع اردور : اردور سیب زمینی آب پز & اشترودل گوشت و بادمجان & چیکن فینگر کنجدی & اشترودل گل & رول های سوسیس & فیش فینگر کنجدی & کورن مافین با سوسیس & کراکت گوشت & مرغ تست کنجدی & اردور تخم مرغ آب پز با بیسکویت شور & کاناپه پنیر و تخم مرغ & کاناپه پنیر و گردو & کاناپه گوشت با سیر & کاناپه مرغ و بادام & نانک های سوسیس & کوکتل سوسیس & رولت ژامبون با نان باگت & کاپ های مرغ و سبزیجات
۲) توصیه به مصرف این غذاها برای برخی گروه های هدف و توصیه به عدم مصرف یا احتیاط در مصرف این غذاها به برخی دیگر از گروه های هدف
۳) ارائه اطلاعات مربوط به ارزش غذایی انواع اردورها شامل: میزان کالری و درشت مغذی ها & آموزش محاسبه میزان نیاز روزانه کاربر به انواع درشت مغذی ها & رفرنس ها و منابع غذایی موجود در انواع اردورها
#آشپزی_و_تغذیه #دستور_پخت #اردور #رژیم
انواع خوراک های متداول ایرانی ( common Iranian foods ) - مقالات شماره ۲۷۸۱ تا ۲۷۸۵
کاربر گرامی مطالب مطرح شده در این مقالات شامل موارد زیر می باشد:
۱) ارائه دستور تهیه و نکات ویژه پخت حرفه ای برای انواع خوراک هایی که اصالتا ایرانی نیستند اما به مرور زمان جزئی جدانشدنی از سفره ایرانیان شده اند مانند: انواع ماکارونی (اسپاگتی) & انواع املت با سوسیس و ژامبون
۲) توصیه به مصرف این غذاها برای برخی گروه های هدف و توصیه به عدم مصرف یا احتیاط در مصرف این غذاها به برخی دیگر از گروه های هدف
۳) ارائه اطلاعات مربوط به ارزش غذایی انواع خوراک های فوق شامل: میزان کالری و درشت مغذی ها & آموزش محاسبه میزان نیاز روزانه کاربر به انواع درشت مغذی ها & رفرنس ها و منابع غذایی موجود در انواع خوراک های ایرانی شده
#آشپزی_و_تغذیه #دستور_پخت #اسپاگتی #رژیم
انواع ته چین های متداول ایرانی - ( (Types of pilaf- Tahchin) ) - مقالات شماره ۲۳۷۱ تا ۲۳۸۱
کاربر گرامی مطالب مطرح شده در این مقالات شامل آشنایی و بررسی غذاهای زیر می باشد:
۱) ارائه دستور تهیه و نکات ویژه پخت حرفه ای برای انواع ته چین : ته دیگ & ته چین قالبی & ته چین پلو & ته چین پلو شیرازی & ته چین اسفناج با ماهی
۲) توصیه به مصرف این غذاها برای برخی گروه های هدف و توصیه به عدم مصرف یا احتیاط در مصرف این غذاها به برخی دیگر از گروه های هدف
۳) ارائه اطلاعات مربوط به ارزش غذایی انواع پلوها شامل: میزان کالری و درشت مغذی ها & آموزش محاسبه میزان نیاز روزانه کاربر به انواع درشت مغذی ها & رفرنس ها و منابع غذایی موجود در انواع ته چین ها
#آشپزی_و_تغذیه #دستور_پخت #ته_چین #رژیم pilaf# #Tahchin
انواع آش های متداول ایرانی ( (Persian Vegan Thick Soup) ) - مقالات شماره ۲۲۲۱ تا ۲۲۴۰
کاربر گرامی مطالب مطرح شده در این مقالات شامل آشنایی و بررسی غذاهای زیر می باشد:
۱) ارائه دستور تهیه و نکات ویژه پخت حرفه ای برای انواع آش : آش شله قلمکار & آش آلو & آش ترخینه & آش انار & آش ساک & آش کلم قمری & آش شلغم & آش بادمجان و لوبیاسبز & آش تمرهندی بازرشک & آش زرشک & آش جو & آش دوغ & آش میوه & آش اماج & آش کلم برگ و هویج & آش بادمجان & آش رشته & آش گوجه فرنگی با آب غوره & آش ماشت & آش آب غوره
۲) توصیه به مصرف این غذاها برای برخی گروه های هدف و توصیه به عدم مصرف یا احتیاط در مصرف این غذاها به برخی دیگر از گروه های هدف
۳) ارائه اطلاعات مربوط به ارزش غذایی انواع آش ها شامل: میزان کالری و درشت مغذی ها & آموزش محاسبه میزان نیاز روزانه کاربر به انواع درشت مغذی ها & رفرنس ها و منابع غذایی موجود در انواع آش ها
#آشپزی_و_تغذیه #دستور_پخت #آش #رژیم Ash#
انواع آبگوشت (Types of broth) - مقالات شماره ۲۲۰۱ تا ۲۲۰۶
کاربر گرامی مطالب مطرح شده در این مقالات شامل بررسی موارد زیر با علم تغذیه می باشد:
۱) ارائه دستور تهیه و نکات ویژه پخت حرفه ای برای انواع آبگوشت : آبگوشت ساده & آبگوشت بادمجان & آبگوشت بزباش & آبگوشت به & آبگوشت لپه با مرغ & آبگوشت گوجه سبز
۲) توصیه به مصرف این غذاها برای برخی گروه های هدف و توصیه به عدم مصرف یا احتیاط در مصرف این غذاها به برخی دیگر از گروه های هدف
۳) ارائه اطلاعات مربوط به ارزش غذایی انواع ابگوشت ها شامل: میزان کالری و درشت مغذی ها & آموزش محاسبه میزان نیاز روزانه کاربر به انواع درشت مغذی ها & رفرنس ها و منابع غذایی موجود در انواع آبگوشت ها
#آشپزی_و_تغذیه #دستور_پخت #آبگوشت #رژیم
انواع دلمه های متداول ایرانی - دلمه فلفل دلمه ای ( bell pepper ) - مقالات شماره ۲۷۵۱ تا ۲۷۸۰
کاربر گرامی مطالب مطرح شده در این مقاله شامل آشنایی و بررسی غذاهای زیر می باشد:
۱) ارائه دستور تهیه و نکات ویژه پخت حرفه ای برای انواع دلمه ها زیر است : دلمه برگ مو & دلمه کلم برگ & دلمه به & دلمه فلفل & دلمه کدو & دلمه سیب زمینی & دلمه مخلوط کدو و بادمجان
۲) توصیه به مصرف این غذاها برای برخی گروه های هدف و توصیه به عدم مصرف یا احتیاط در مصرف این غذاها به برخی دیگر از گروه های هدف
۳) ارائه اطلاعات مربوط به ارزش غذایی انواع دلمه شامل: میزان کالری و درشت مغذی ها & آموزش محاسبه میزان نیاز روزانه کاربر به انواع درشت مغذی ها & رفرنس ها و منابع غذایی موجود در انواع دلمه ها
#آشپزی_و_تغذیه #دستور_پخت #دلمه_فلفل #رژیم #bell_pepper
انواع شامی های متداول ایرانی - شامی کباب (Shami kabab) - مقالات شماره ۲۷۴۰ تا ۲۷۵۰
کاربر گرامی مطالب مطرح شده در این مقاله شامل آشنایی و بررسی غذاهای زیر می باشد:
۱) ارائه دستور تهیه و نکات ویژه پخت حرفه ای برای انواع شامی های زیر است : شامی کباب ساده & شامی ترش & شامی نخودچی & شلمی پوک (شامی لپه)
۲) توصیه به مصرف این غذاها برای برخی گروه های هدف و توصیه به عدم مصرف یا احتیاط در مصرف این غذاها به برخی دیگر از گروه های هدف
۳) ارائه اطلاعات مربوط به ارزش غذایی انواع شامی شامل: میزان کالری و درشت مغذی ها & آموزش محاسبه میزان نیاز روزانه کاربر به انواع درشت مغذی ها & رفرنس ها و منابع غذایی موجود در انواع شامی
#آشپزی_و_تغذیه #دستور_پخت #شامی #رژیم #Potato_coco
انواع کوکوهای متداول ایرانی - کوکو سیب زمینی (Potato coco) - مقالات شماره ۲۶۹۱ تا ۲۷۰۰
کاربر گرامی مطالب مطرح شده در این مقاله شامل آشنایی و بررسی غذاهای زیر می باشد:
۱) ارائه دستور تهیه و نکات ویژه پخت حرفه ای برای انواع کوکو های سیب زمینی زیر است : کوکو سیب زمینی ساده & کوکو سیب زمینی مغزدار & کوکو سیب زمینی با پنیر پیتزا
۲) توصیه به مصرف این غذاها برای برخی گروه های هدف و توصیه به عدم مصرف یا احتیاط در مصرف این غذاها به برخی دیگر از گروه های هدف
۳) ارائه اطلاعات مربوط به ارزش غذایی انواع کوکو شامل: میزان کالری و درشت مغذی ها & آموزش محاسبه میزان نیاز روزانه کاربر به انواع درشت مغذی ها & رفرنس ها و منابع غذایی موجود در انواع کوکوی سیب زمینی
#آشپزی_و_تغذیه #دستور_پخت #کوکو_سیب زمینی #رژیم #Potato_coco
غذاهای بین المللی - انواع پیتزا ( (Pizza ) - مقالات شماره ۳۵۰۱ تا ۳۵۱۵
کاربر گرامی مطالب مطرح شده در این مقاله شامل آشنایی و بررسی غذاهای زیر می باشد:
۱) ارائه دستور تهیه و نکات ویژه پخت حرفه ای برای انواع پیتزا : پیتزا اسفناج با ژامبون & پیتزا مخلوط & پیتزا مرغ & پیتزا رول & پیتزا استیک & پیتزا تست & پیتزا سبزیجات & انواع خمیر پیتزا
۲) توصیه به مصرف این غذاها برای برخی گروه های هدف و توصیه به عدم مصرف یا احتیاط در مصرف این غذاها به برخی دیگر از گروه های هدف
۳) ارائه اطلاعات مربوط به ارزش غذایی انواع خورش شامل: میزان کالری و درشت مغذی ها & آموزش محاسبه میزان نیاز روزانه کاربر به انواع درشت مغذی ها & رفرنس ها و منابع غذایی موجود در انواع پیتزا ها
#آشپزی_و_تغذیه #دستور_پخت #پیتزا #رژیم #Pizza
انواع خورش های متداول ایرانی - خورشت بادمجان ( Eggplant Stew ) - مقالات شماره ۲۴۵۱ تا ۲۴۶۱
کاربر گرامی مطالب مطرح شده در این مقاله شامل آشنایی و بررسی غذاهای زیر می باشد:
۱) ارائه دستور تهیه و نکات ویژه پخت حرفه ای برای انواع خورش بادمجان است : خورش قیمه بادمجان & خورش غوره بادمجان & خورش بادمجان با مرغ یا جوجه & خورش بادمجان
۲) توصیه به مصرف این غذاها برای برخی گروه های هدف و توصیه به عدم مصرف یا احتیاط در مصرف این غذاها به برخی دیگر از گروه های هدف
۳) ارائه اطلاعات مربوط به ارزش غذایی انواع خورش شامل: میزان کالری و درشت مغذی ها & آموزش محاسبه میزان نیاز روزانه کاربر به انواع درشت مغذی ها & رفرنس ها و منابع غذایی موجود در انواع خورش ها
#آشپزی_و_تغذیه #دستور_پخت #خورش_بادمجان #رژیم Stew# #Eggplant
دستور تهیه انواع چلو، دمی و کته های متداول ایرانی - چلو مرغ مجلسی ( party food chicken rice ) - دستور پخت های شماره ۲۴۳۰ تا ۲۴۵۰
کاربر گرامی مطالب مطرح شده در این مقاله شامل آشنایی و بررسی غذاهای زیر می باشد:
۱) ارائه دستور تهیه و نکات ویژه پخت حرفه ای برای انواع چلو، دمی و کته شامل: چلو مرغ مجلسی & چلو ساده & دمی سبزیجات & دمی میگو با سبزیجات & دمی باقالا & دمی عدسی & چکدرمه & دمی سیر & قیمه نثار
۲) توصیه به مصرف این غذاها برای برخی گروه های هدف و توصیه به عدم مصرف یا احتیاط در مصرف این غذاها به برخی دیگر از گروه های هدف
۳) ارائه اطلاعات مربوط به ارزش غذایی انواع پلو شامل: میزان کالری و درشت مغذی ها & آموزش محاسبه میزان نیاز روزانه کاربر به انواع درشت مغذی ها & رفرنس ها و منابع غذایی موجود در انواع چلو، دمی و کته
#آشپزی_و_تغذیه #دستور_پخت #چلو #دمی #کته #رژیم #boiled_rice #caudate #chicken_rice
دستور تهیه انواع پلوهای متداول ایرانی - اسلامبولی پلو ( استامبولی - Islamboli pilaf ) - دستور پخت های شماره ۲۳۸۱ تا ۲۴۳۰
کاربر گرامی مطالب مطرح شده در این مقاله شامل آشنایی و بررسی غذاهای زیر می باشد:
۱) ارائه دستور تهیه و نکات ویژه پخت حرفه ای برای انواع پلوها شامل: اسلامبولی (استامبولی) پلو & سبزی پلو & والک پلو & کال پلو & قیمه پلو & لپه پلو & ماش پلو & آلبالو پلو & کشمش پلو & عدس پلو & قارچ پلو & باقالا پلو & شبت پلو & رشته پلو & مرصع پلو & شیرین پلو & ادویه پلو & کلم پلو & لوبیا پلو & زرشک پلو & هویج پلو & آجیل پلو & کلم قمری پلو & پلو مجلسی با رولت مرغ & پلو هفت رنگ & تره فرنگی پلو & پیازچه پلو & سیب زمینی پلو & کاری پلو با میگو & نخود فرنگی پلو
۲) توصیه به مصرف این غذاها برای برخی گروه های هدف و توصیه به عدم مصرف یا احتیاط در مصرف این غذاها به برخی دیگر از گروه های هدف
۳) ارائه اطلاعات مربوط به ارزش غذایی انواع پلو شامل: میزان کالری و درشت مغذی ها & آموزش محاسبه میزان نیاز روزانه کاربر به انواع درشت مغذی ها & رفرنس ها و منابع غذایی موجود در انواع پلوها
#آشپزی_و_تغذیه #دستور_پخت #پلو #رژیم Islamboli# #pilaf